Lovorka Vidović Gajger, dr. med. spec. ginekologije i opstetricije, subspec. fetalne medicine i opstetricije

Lovorka Vidović Gajger dr. med. specijalistica ginekologije i opstetricije, subspecijalistica fetalne medicine i opstetricije diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu. Specijalistički staž završila je u Općoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu, gdje je završila i stručni poslijediplomski studij iz ultrazvuka u ginekologiji i porodništvu.

U svakodnevnom radu bavi se općom ginekologijom, s naglaskom na patologiju trudnoće, dijagnostiku i liječenje neplodnosti te histerosalpingografiju. Sudjeluje na domaćim i međunarodnim kongresima te u edukacijskim programima. Članica je Hrvatskog društva za perinatalnu medicinu, Hrvatskog društva za ginekologiju i opstretriciju, Hrvatskog društva za ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatske liječničke komore.

Profesionalni su joj izazovi ultrazvučna dijagnostika u ginekologiji i porodništvu, perinatologija, manji kirurški zahvati, planiranje obitelji i savjetovanje, prevencija i minimalno invazivne dijagnostičko terapijske metode u ginekologiji i porodništvu (HSG, kolposkopija, biopsija, LETZ).

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika