Srpanj 31, 2020 13:06

Bradavice u području međunožja

Dakle,
Već duže vrijeme imam nekoliko bradavica iznad penisa.Jedna je poveća i prvi put sam je primjetio prije možda godinu i pol dvije, a nakon toga prošle godine sam primjetio još jednu i prošli tjedan treću.
Prva bradavica pojavila se iznad penisa nekih 2cm u smjeru pupka i veća je od ostalih , druga je na desnoj strani mošnje prvi vrhu , te treća najmanja koju sam skužio nedavno brijući se negdje točno između te dvije na korijenu penisa.
Bitno je napomenuti da sam jedine spolne odnose imao prije 3 godine sa jednom curom i takve bradavice sam primjetio puno kasnije od toga.
Jeli moguće da je to nekakva bolest ili da su izrasle od uraslih dlaka ilk nešto? Pri brijanju dvije sam slučajno porezao pa su malo krvarile. Inače me ne bole ali npr ovu prvu osjetim nelagodu npr kada vodom prelazim preko nje tuširajući se. Također može li to nastati npr na wc školjci, na bazenu , itd... postoji li i mogucnost slanja fotografije za tocniji opis ? Hvala

Prim.dr.sc. Vesna Stepanić spec. ginekologije, subspec. gin. onkologije
Poštovani, zahvaljujem na pitanju. Međutim, u Vašem upitu ne uočavam ginekološki problem, pa predlažem da pitanje ponovite i odaberete drugu kategoriju. Nadam se da sam Vam pomogla s odgovorom. Čuvajte se i lijepi pozdrav.
Podijelite članak
Ispiši
Komentara (0)
Imate komentar?

Komentirati mogu samo registrirani članovi. ili registrirajte.

Komentari (0)