Svibanj 15, 2019 10:49

Problem s ušima

Pozdrav!! Već mjesec dana imam problema s pritiskom u ušima i glavi!! Bila sam kod neurologa, napravila EEG, aep, vep i Doppler, svi nalazi uredni...pregled kod neurologa isto uredan!! Nakon toga poslana sam kod URL i tamo mi je ustanovljeno da imam kronični rinositis, pila sam antibiotik i dok sam ga pila i jedno dva tjedna poslije, sve je bilo super i sad opet osjećam pritisak u ušima i glavi...ne stalno, već par puta u danu mi se to dogodi i osjećam se onda baš loše!!
Zabrinuta sam jer to sad traje već više od mjesec dana, redovito se inhaliram parom i ništa!! Imam osjećaj da mi odzvanja stalno u ušima i kad gutam kao da čujem onaj "klik"
Nos mi je prohodan i normalano dišem, samo me muči taj pritisak u ušima...nekad bude i na stražnjem dijelu glave, al većinom uši i kao da mi ide prema licu!! Nemam vrtoglavice, ni druge simptome!! Samo ne mogu normalno funkcionirati kad me taj pritisak muči!! Zanima me da li je to povezano sa sinusima i da li bi se preko ovih neuroloških pretraga što sam napravila, vidjele neke promjene na mozgu i problemi s te strane!!??
Bude mi u danu ok i mislim prošlo je i onda samo od jednom kao da se javi taj pritisak u ušima...a stalno imam osjećaj da mi odzvanja u ušima!! Hvala

Irena Matić-Trputec dr.med.

Vaš je problem vjerojatno vezan za probleme u gornjim respiratornim putevima i velika je vjerojatnost da nisu neurološke prirode. Ponekad je potrebno dosta dugo vrijeme traženja pravog uzroka ovih problema. U svakom slučaju, po preporuci otorinolaringologa ćete možda morati napraviti dodatne dijagnostičke pretrage. Po potrebi možete potražiti i drugo specijalističko mišljenje ukoliko ne budete zadovoljni razvojem događaja. Teško je detaljnije govoriti o vašim tegobama i njihovoj prognozi bez kliničkog pregleda. Svako dobro! 

Podijelite članak
Ispiši
Komentara (0)
Imate komentar?

Komentirati mogu samo registrirani članovi. ili registrirajte.

Komentari (0)