Bol na ulasku u rodnicu

Poštovana,

imam 28 godina, nisam rađala. Zadnja tri dana osjećam bol kod ulaska u rodnicu, dok pri mokrenju ne osjećam jaču bol. Od ostalih simptoma primjećujem crvenilo na tom području.
Prije tri mjeseca mi je dijagnosticiran HPV, CIN1 + kolpitis te sam provela liječenje Dalacinom, Betadinom i Vagisanom. U tom periodu nisam imala odnose. Zadnjih mjesec dana prakticiram samo vaginalni seks, isključivo s kondomom. Ne uzimam nikakvu drugu kontracepciju niti lijekove. Općenito sam zdrava.
Opisana bol se javila pet dana nakon spolnog odnosa. Trenutno sam van mjesta prebivališta pa ne mogu otići ginekologu. Molim Vas za savjet, što bih mogla kupiti, a da ne ide na recept, za smanjenje bolova i tegoba.

Hvala unaprijed, lp

18.3.2020

Odgovara

prim.dr.sc. Vesna Stepanić dr. med., spec. ginekologije i opstetricije, subspec. ginekološke onkologije

Poštovana,

simptomi koje navodite sasvim su nespecifični, odnosno samo na temelju ovoga što ste Vi naveli ne može se zaključiti o čemu se radi. Predlažem da obavite ginekološki pregled; neovisno gdje ste, svugdje postoji mogućnost odlaska ginekologu. Raspitajte se o tim mogućnostima, odnosno potražite adrese ginekoloških ordinacija na webu.

Svako dobro,

prim.dr.sc. V. Stepanić

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika