Molim Vas odgovor je li nalaz TSH dobar

Pozdrav molim vas za odgovor dali je nalaz dobar.. Tsh 3.639..(0.3-3.6)… Ft3 5.6..(3.13-6.47)……………… Ft410. 5..(10.3-22.8)hvala

29.4.2022

Odgovara

Irena Matić-Trputec dr.med.

Poštovani!

U ovmo času se čini da su vrijednosti izmjerenih hormona unutar raspona normalnih vrijednosti. Međutim, obziom da se TSH približava gornjoj granici, dobro bi bilo da pratite trend i ponovite pretragu kroz nekoliko mjeseci. Inače, za utvrđivanje problema sa štitnjačom potrebno je napraviti TSH, ft3 i ft4, antitijela (anti-TPO i/ili anti-Tg) te ultrazvuk.

Svako dobro!

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika