Molim Vas pojašnjenje nalaza štitnjače

Molim Vas pojasnjenje nalaza stitnjace
AntiTg 25 (<115)
AntiTpo 22 (<34)
TSH 2,50 (0,27-4,20)
T4 129 ( 66-181)
fT4 19.1 (12-22)
T3 2.0 (1.3-3.1)
Ft3 5.4 (3.1-6.8)
Hvala.

21.12.2022

Odgovara

Irena Matić-Trputec dr.med.

Poštovani!

Ovaj nalaz pokazuje urednu funkciju štitnjače. Vrijednosti se većinom kreću u sredini raspona normalnih vrijednosti. U ovom času nema potrebe za dodatnom dijagnostičkom obradom funkcije štitnjače. Ukoliko imate neke druge zdravstvene rizike, posavjetujte se sa svojim obiteljskim liječnikom.

Svako dobro!

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika