Bol u čeljusti – je li to od slabe cirkulacije?

Pozdrav,

Prije otprilike 2 mjeseca sam imala problem da mi se javlja bol u čeljusti i bude trenutna, ali se stalno javlja te sam išla kod svog zubara 4 puta sve je bilo u redu i ja sam se tu unervozila baš zašto mi se to događa, zatim mi je počela probadajuća bol kod sinusa, u predjelu glave, čeljusti i u cijeloj glavi. Naime išla sam kod oralnog patologa on mi je dao dijagnozu pekućih usta. Počele su mi trnuti ruke i noge i bol u rukama i nogama te bol u leđima i u vratu. Ukratko bila sam kod neurologa krv uredna, urin uredan, mr glave i ct glave uredan, mmg mišića tj bockanje uredno, mng sluha i vida uredno, ali meni nije bolje imam pritisak u glavi, bol je prisutna i svim dijelovima tijela, a najgora mi je ta utrnjenost. Počelo mi se javljati peckanje po cijelom tijelu ne traje dugo i u glavi također.
Ne znam jeste li se ikada susreli s ovakvim slučajem i šta bi to moglo biti? Gospođa na medicinskoj masaži mi je rekla da sam totalno upaljena i da je moguće da je od pritiska odnosno stresa. Ja stvarno ne znam šta ću svaki dan se ustanem utrnjena umorna i bol je uvijek prisutna. Da li jd moguća slaba cirkulacija?

25.7.2023

Odgovara

prof. dr. sc. Nataša Klepac dr. med., specijalist neurologije, subspecijalist neurodegenerativnih bolesti

Poštovana hvala Vam na pitanju. Iz Vašeg opisa vidljivo je da ste učinili opsežnu obradu te da su nalazi iste uredni. Možda bi trebali usvojiti tehnike s kojima bi se mogli opustiti, odnosno smanjiti razinu stresa kojem ste izloženi. Želim Vam svako dobro.

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika