Kasi mi mjesečnica, imam bolove u grudima, glavobolje. Dva testa za trudnoću su negativna. Možete li mi dati neki savjet?

Poštovani,
imam 28 godina, ciklusi mi traju između 29 i 31 dan. Zadnja menstruacija je počela 11.12. , a nezaštićeni odnos je bio 14.12. Partner nije ejakulirao u mene. Mjesečnicu sam trebala dobiti oko 11.1. no mjesečnica kasni 11 dana. Napravila sam dva testa ovaj tjedan i oba su bila negativna i oba sam radila u popodnevnim satima. Problem je što su mi grudi jako bolne već dva tjedna, imam glavobolje, konstantno sam gladna, imam vrtoglavice, probadanje u jajnicima te lagano pulsiranje u području maternice. Nikad mi mjesečnica nije kasnila ovako dugo i zbunjuju me simptomi, naručena sam na pregled ali sam do tada bespomoćna. Nadam se da ćete mi odgovoriti.
Još da nadodam da sam prošli mjesec imala malo jaču virozu i imam Hashimoto i hipotireozu (iako to do sada uopće nije utjecalo na moje cikluse).
Hvala vam unaprijed

8.2.2023

Odgovara

---

Poštovana,

svakako je potrebno obaviti pregled da se vidi uzrok Vaših problema. Do sada su Vam ciklusi bili redoviti, testovi negativni, trudnoća je isključena. Možda su u pitanju malo izraženiji simptomi PMS-a. Svakako se ginekolog bude odredio dijagnozu i  terapiju ukoliko bude potrebna.

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika