Svi nalazi uredni, tupa bol ne prestaje?

Poštovani.

Simptom: bol iza oka, većinom tupa bol, nekad probadajućeg karaktera. Uz to bol iznad oka, dakle cijela obrva. Govorim o desnoj strani. Malo osjetim i bolove u prednjoj strani glave. Oko kao da iznutra se žulja, kao da mu nešto smeta. Kapak bude malo veći u odnosu na lijevi. Danas mi ti simptomi traju cijeli dan. Uz to sam osjetila i toplinu u tim dijelovima glave. Već nekoliko puta sam doživjela ovakve simptome,
O čemu bi se moglo raditi?
Imam 26 godina, prošle godine sam napravila CT i MR glave zbog glavobolja – uredan nalaz. Tlak imam normalan, krvni nalazi su dobri, nema većih odstupanja, ne pušim i ne pijem alkohol. Imam devijaciju septuma.
Hvala.

1.6.2021

Odgovara

prof.prim.dr.sc. Nataša Klepac dr. med., spec. neurolog

Hvala Vam na pitanju. Prema Vašem opisu tegoba stekla sam dojam da se može raditi o cluster glavoboljama koje predstavljaju vrstu glavobolja koje se često  javljaju tijekom spavanja, u području oka, iznenada su početka ali im mogu prethoditi  simptomi migrene.  i Uz jake bolove može se javiti suzenje i crvenilo jednog oka, spušteni kapak, oticanje oko oka i curenje iz nosa. Svakako bih Vam savjetovala da se javite u ambulantu za glavobolje kako bi se postavila dijagnoza te započelo liječenje. Nadam se da sam Vam pomogla s odgovorom. Želim Vam svako dobro i čuvajte se.

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika