Sebaceus hyperplasia

Poštovana, imam 29 godina i izrazito masnu kozu te i sada problema s pristicima ali ne toliko puno kao prije. Prije nekih godinu dana sam primjetila ovaj problem na kozi koji sam evo tek danas odgonetnula sto zapravo je, izgledalo mi je kao zacepljena pora i bilo je jako tesko pa cak i nemoguce istisnuti ista iz nje. Surfanjem po netu otkrila sam da se to zove sebaceous hyperplasia i da je zapravo problem starije koze. Znaci nisam se jos ni pristica rijesila u potpunosti a ovo se počelo pojavljivati sve više na licu. Imam ih na podrucju cela obraza i uz rub glave te se pojavljuje sve više istih.
Opcenito vasi savjeti i informacije su dobrodosli jer dosad samo pronalazim clanke na engleskom i njemack svaki dermatolog kojeg sam kontaktirala nije u mi znao pomoći ili nije uopće odgovorio na moj upit.Kako se riješiti ovoga i dali imate nekoga za preporučiti u Slavonskom Brodu ili Zagrebu.

Hvala puno

2.4.2017

Odgovara

mr. sc. Klaudija Šebetić dr. med., spec. dermatovenerologije

Poštovana,

ako niste do sada bili na dermatološkom pregledu potrebno je da ga obavite. Dermatološki pregled bih Vam  preporučila da obavite kada su promjene  jako izražene  na koži, a  što se tiče dermatologa možete pregled obaviti u bolnici u  Slavonskom brodu. Za teže kožne bolesti imate Klinike za kožne i spolne bolesti u Zagrebu

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika