Prilikom spolnog odnosa osjetila sam bol, kao da je partnerov spolni organ zapeo za nešto u meni. Imam li razloga za brigu?

Poštovani,
molim vas savijet. Imam 30 godina i prilikom zadnjeg odnosa partner i ja imali smo u jednom trenu čudan osjećaj prilikom odnosa. Odnos je bio nezaštićen (na kontracepcijskim sam pilulama). Naime, 31.07. sam imala zadnju menstruaciju i nakon toga, prvi odnos sam imala 07.08. (bio je normalan, malo na početku bolan). Drugi odnos bio je dan poslije, početak je bio malo grublji i ja sam osjetila na trenutak da me zapeklo/zaboljelo. Odnos je nastavio biti normalan iako sam ja osjetila da nisam dovoljno vlažna, ali to sam pripisala malo grubljem početku i nedovoljnoj opuštenosti. Na kraju odnosa (u pozi kada sam ja bila na njemu) oboje smo osjetili čudan osjećaj, kao da njegov ud zapinje za nešto u meni. Iako se na dodir ništa ne osjeti i ni u jednoj drugoj pozi se nije javljao taj osjećaj, moje je pitanje da li postoji mogućnost da je došlo do iritacije stijenke prilikom mehaničkog trenja i zato se javio taj osjećaj ili postoji razlog za brigu.
Nakon odnosa nisam osjećala nikakvu bol.
Unaprijed hvala

24.8.2023

Odgovara

Lovorka Vidović Gajger, dr. med. spec. ginekologije i opstetricije, subspec. fetalne medicine i opstetricije

Poštovana,

savjetovala  bih pregled ginekologa radi uvida u stanje genitalnih organa. Ako liječnik ustanovi da je sve uredu, ne morate ništa brinuti.

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika