Žarenje u grudima

Pozdrav, imam specificnu situaciju gdje sam doveden do situacije da izludujem, prije otprilike 2 godine pocelo mi je zarenje u prsima, odma sam mislio da je srce i poslalo me na vadenje enzima srca, vadio sam ih 2 puta kroz period od 6 7 mjeseci, i radio sam rtg srca i pluca, radio ssm i magnetnu glave vrata i prsa, radio sam i ultrazvuk srca svi su nalazi uredni, imam gerb to mi je jedino, meni su simptomi iznenada bez pravlia zarenje u prsima ssmo s lijeve strane, ponekad se siri na vrat, ponekad mi trne lijeva ruka, ali u vecini slucajeva to zarenje u pojedinim momentima mi utrne lijeva sisa, jako uzasan osjecaj, vise ni sam neznam sta bih, isfrustriran sam i u stalnom strahu kad ce me opet zabolit….
Pijem emaneru za gerb nista mi se nije prominilo, u zadnje vrijeme od novih simptoma mi je i nedostatak zraka, molim vas ako ikako mozete dati savjet, imam 28 godina u familiji mi nitko nema srcanih problema…
Uglavnom jak samo lose, hvala vam unaprijed na odgovoru iskreno mu se veselim…
I svi su me kardiolozi manje vise ispalili jer tvrde da mi nije nista..

19.4.2023

Odgovara

prim. Sonja Frančula Zaninović dr. med., univ. mag. admin. sanit., spec. interne med., subspec. kardiologije

Poštovani,

Ukoliko su svi nalazi obrade srca u granicama normale, tada treba potražiti uzrok vaših smetnji  u drugim organskim sustavima. GERB često uzrokuje simptome koje vi opisujete. Također problemi s vratnom i grudnom kralježnicom mogu dovesti do bolova u grudima i rukama uz pojavu trnaca. Konzultirajte svog gastroenterologa u svezi terapije ukoliko vam terapija za GERB ne pomaže. Također obavite pregled kod fizijatra.

Lijepi pozdrav

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika