Opća nemoć

Pozdrav, već godinu i pol dana imam problem nemoći, naime problem mi je penjane po stepenica, trčat mogu 20-30m i više ne mogu dizati noge, kada ulazim u auto moram si mogu rukom podići u auto, (najtočnije osjećam se kao stari djed) i tako je sa svim mišićima u tijelu, sve nalaze sam vadio, i sve mi je u redu, doktori mi kažu da sam zdrav, nedavno sam postio 3 dana, bio sam samo na vodi, i osjećao sam se super, imao sam više energije, mogao sam skoro normalno funkcionirati, i čim sam nakon 3 i pol dana prvi puta jeo, odmah su se vratili svi problemi, imate li ideju što bi moglo biti?
Šećer mi je normalan, nemam nikakvih bolova, redovna stolica normalnog izgleda, sve je normalno osim toga što sam kao djed.

3.4.2017

Odgovara

Irena Matić-Trputec dr.med.

Poremećaj rada štitnjače može dovesti do umora i pada životne energije. Također neke metaboličke i neurološke bolesti mogu imati simptome mišićne slabosti i općeg umora. Međutim, ukoliko ste obavili osvnovne pretrage, provjerili funkciju srca i pluća, posavjetujte se sa svojim liječnikom. Vaš liječnik će pratiti vaše zdravlje i po potrebi uputiti vas kod odgovarajuće specijalista. Razgovor s psihoterapeutom također bi mogao biti od koristi jer biste na taj način mogli usvojiti neke obrasce razmišljanja i ponašanja koje bi vam pomogle da na drugačiji način doživljavate stvari oko sebe i da uz manji napor prolazite kroz svakodnevne životne situacije.

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika