Uz mučnine koje su prisutne svaki dan javlja se i bol u abdomenu, tijekom vožnje ili u zagušljivom i vrućem prostoru dobijem osjećaj kao da ću izgubiti svijest. Molim savjet!

Pozdrav, imam stalne mucnine vec godinu dana koje mi remete svakodnevne obaveze. Svi testovi na viruse su negativni osim sto imam antitijela na EBV i Helicobacter pylori negativan. Krvna slika nije u potpunosti uredna, leukociti su nizi a jetrene probe povisene. Uz mucnine koje su prisutne svaki dan javlja se i bol u abdomenu, tijekom voznje ili u zagusljivom i vrucem prostoru dobijem osjecaj kao da cu izgubiti svijest i mucnice postanu jace. Takoder mislim da imam reflux jer osjecam kao neku nakupinu u jednjaku. Cekam daljnje pretrage ali bih voljela cuti jos neko misljenje sto bi to moglo biti.Hvala.

21.12.2022

Odgovara

Irena Matić-Trputec dr.med.

Poštovani!

Vaš Vam liječnik može pomoći da simptomatskom terapijom ublažite smetnje kao što su mučnina i refluks. Međutim, pravo je pitanje zbog čega nastaju ovi simptomi i pored konzultacija s gastroenterologom, preporučam konzultaciju s infektologom. Ukoliko se radi o poremećaju jetrene funkcije, bilo upalne ili neke druge etiologije, mišljenje i preporuke oba ova specijalista mogla bi bit od koristi.

Svako dobro!

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika