bol u zglobovima

Pozdrav,
vec zadnjih 3-4 godine imam ucestale bolove koje ne mogu predvidjeti. Bol se dogadja u zglobovima ruke, lakta, ramena cak i kuku ponekad i vrat. Nikad na vise mjesta odjedno dakle ili zglob ruke ili neki drugi dio od navedenih.
Zanimljivo je da znam kad ce me zaboliti jer osjetim tupu bol u tom dijelu tijela i nakon prospavane noci ta bol je izrazito pojacana do te mjere da maleni dodit na bolno mjesto bude skoro nepodnosljiv. Bol je recimo tockaste narave tako da ne boli cijeli zglob vec samo dio kosti ili misica, tetive ne mogu to dokuciti. Bol trertiram gelovima i tabletama protiv boli koja nestane nakon 2-3 dana max. mjesto boli je neoteceno i bez crvenila, izgleda sasvim normalno.
Bio sam kod doktora par puta, no nisam dobio nikakvu dijagnozu krvna slika je bila uredna. E da dakle to se ponavlja u principu svakih 2-4 mjeseca. Bavim se trcanjem u slobodno vrijeme, nisam pretilan ni premrsav, imao sam problema sa hormonima stitnjace no to je normalizirano tako da stvarno neznam sto se to desava sa mnom… molim vas vase misljenje. Zahvaljujem

2.4.2017

Odgovara

prim. Ivan Sunara dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Zahvaljujem na Vasem pitanju! 

Mozete uraditi krvne pretrage na reumatske bolesti i rendgen navedenih zglobova.

Nakon toga ce mozda biti neka jasnija dijagnoza. 

Lijepi pozdrav! 

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika