Tri puta sam radila test na trudnoću i negativan je, ali ja i dalje imam tegobe. Što bi to moglo biti?

Lijep pozdrav

Kasni mi menstruacija 29 dana,zadnja je bila 30.09. i zavrsila 04.11. Isla sam svome ginekologu i nije me gledao rekao je ako je trudnoca da se ne moze vidjeti jer je prerano,dao mi je uputnicu za vadenje krvi ali nisam isla jer nisam imala kako otici.
Jucer sam trebala dobiti opet menstruaciju i nisam je dobila,radila sam 3 puta test za trudnoci i svaki put je negativan.
Prekljucer sam primjetila u donjem djelu stomaka kvrzicu malu koja se stalno premjesta s jedne na drugu stranu i dok hodam boli me ponekad i nekad imam normalnu stolicu a nekada proljev i cesto me zna boljeti stomak i osjecam umor i kicma me boli i navece kad legnem u krevet osjetim kao da mi trnci prolaze kroz kicmu i ne mogu zaspati dok ne prodje. I prije toga da napomenem jedna zena i ja smo se zezale i digla sam je,a ona ima 100 kila a ja 55.
Ne znam sto bi to moglo biti sve?

29.11.2022

Odgovara

---

Poštovana,

radili ste tri puta test na trudnoću, testovi su bili negativni. Svakako otiđite ginekologu napraviti pregled i ultrazvuk radi kašnjenja menstruacije. Glede ostalih problema trebali biste obaviti pregled gastoenterologa. Potrebno je ustanoviti razlog bolova u trbuhu i pojave proljeva, a za kičmu savjetujem pregled fizijatra. Ne dižite preteške terete možete dobiti herniju  (u narodu zvana kila).

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika