Problem sa trbuhom..

Pozdrav, imam jedno pitanje.. Pre par dana sam osjetio bol u trbuhu tacnije lijevoj donjoj strani stomaka.. Bol nije jake prirode ali je neugodna.. Takodje na dodir tacnije kad se stiskam rukom u podrucju bola nemam nikakve probleme hocu reci da me ne boli. Takodje hranim se normalno i nemam krv u stolici.. Sto se tice stolice nekad je tanka nekad normalna nekad dijarera.. nisam povracao nikako, nit sam osjetio mucnice… Takodje najveci moj problem je jer sam pre par godina poslan kod psihijatra jer su mi doktori rekli da ‘umisljam’ bolesti.. Kao neka vrsta hipohondre, tako se i sad desava da imam ogroman strah poremetio sam i san i sve da je to rak debelog crijeva.. Ne znam sta da radim, pod velikim sam stresom
I mislim da gubim razum, imam inace 20godina i ne znam koliko je to ozbiljno s obzirom da nemam krv u stolici ne gubim apetit ne povracam i na dodir me nista ne boli.. Takodje javio bi se doktoru al u doba covida sacekao bi par dana ako bas nije ozbiljno.. Ako mi kozete pomoci nekim savjetom ili misljenjem.. Pozdrav 20 godina imam.

4.1.2021

Odgovara

doc. prim. dr. sc. Tihana Jendričko dr. med., specijalist psihijatrije, psihoterapeutkinja

Poštovani,
svakako preporučam da se uključite u psihoterapiju kako biste se zaista uhvatili u koštac sa svojim strahovima. Pandemija je potaknula razvoj pružanja usluga, pa tako i psihoterapije online putem. To je mogućnost kako se ovih dana možete na siguran način uključiti u psihoterapiju.

Srdačan pozdrav!

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika