glavobolja

Poštovani !
Unatrag nekoliko mjeseci imam učestale glavobolje koja se reflektira kao tupa bol i uglavnom u zatiljnom dijelu glave.(nemam povraćanja,vrtoglavice,smetnje u vidu govoru i oduzetosti nekih organa)
Napravio sam MR mozga i vratne kralježnice sa mozgom je sve u redu ali vratna kralježnica ima degenerativne promjene C5C6C7,ostefiti, prednji i zadnji, od medikamenta koristim Brufen 600mg, i druge pripravke kao dodatak prehrani.,..napravio sam i Color dopler karotida i cd vertebralnih arterija također sve uredu.

Dali je ta glavobolja od toga.
Što bi se od lijekova još moglo koristiti.
Hvala !

27.6.2016

Odgovara

Irena Matić-Trputec dr.med.

Bol u vratu i zatiljku često je simptom degenerativne bolesti vratne kralješnice. Ovome u prilog idu i nalazi koje spominjete. Potražite savjet specijalista za fizikalnu medicinu koji će vam preporučiti odgovarajuću fizikalnu terapiju i gimnastiku koja će vam pomoći da umanjite vaše tegobe. Lijekovi će vam pomoći da umanjite bol i upalu koje su posljedica degenerativnih promjena na kostima i zglobovima. Provjerite i krvni tlak tako da svaki dan kroz razdoblje od mjesec dana izmjerite krvni tlak u isto vrijeme.

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika