Imao sam pad imuniteta i dobio sam herpes na kožici penisa

Imao sam pad imuniteta i dobio sam herpes na kožici penisa,ne svrbi i ne boli. Samo se vidi grupni osip 4-5 crvenih točkica nekada suhih a nekada kao vodenih, ali ne bole. Zato mi je teško uvijek na vrijeme reagiratI sa herplex masti i uvijek je moram imati u džepu,jer ako na vrijeme namažem brzo nestane crvenilo.Izvadio sam krv,mokraću i bris. Krvni serum i svi nalazi su bili u redu, vratio sam imunitet i uredno živim. Nikada nisam pio ni pušio.
Uzimao sam plivex vitamine b. i bilo mi je bolje, čak 2 mjeseca nisam imao osipa. Osim toga, pijem i Centravit poslije jela, sada mi opet izbija svaki 4-5 dana to me frustrira. Molim Vas, napišite mi imate li što u svojoj ponudi lijekova, ili mi možete šta preporučiti?

23.12.2015

Odgovara

Belupo liječnik

Ne postoji uzročni lijek za liječenje genitalnog herpesa. Praktično, to znaci da zasad ne postoji lijek koji se može uzeti, popiti ili namazati koji bi zauvijek izliječio ovu bolest.

Postoji nekoliko antivirusnih lijekova koji se koriste za ublažavanje simptoma, a jedan među njima je i Belupov lijek HERPLEX tablete i krema, kojim se liječe prve i/ili kasnije epizode kožnih promjena genitalnog herpesa. Neke osobe imaju samo jedan ili dva izbijanja kožnih promjena tijekom cijelog života, a druge nekoliko puta godišnje. Broj i uzorak izbijanja cesto se s vremenom mijenja kod osoba.

Znanstvenici ne znaju zašto virus ponovno postaje aktivan. Iako neke osobe s herpesom zapažaju izbijanje herpesnih promjena tijekom drugih bolesti, stresa, menstruacije ili fizičkog napora, izbijanja se ne mogu predvidjeti. Kod nekih osoba se javljaju nakon izlaganja suncu.

 

 

 

 

 

 

 

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika