Izmjerite svoje zdravlje uz Belupo

Pozivamo Vas na Belupovo tradicionalno mjerenje zdravlja ČUVAJMO ZDRAVLJE ZAJEDNO, koje će se održati u subotu, 6. svibnja, od 9 do 12 sati u Koprivnici na glavnom koprivničkom trgu.

Belupo kao pravi ambasador i promotor zdravlja iz godine u godinu uvodi inovacije u edukaciju kojima dokazuje, prati, ali i predvodi trendove u prevenciji zdravlja. Briga o vlastitom zdravlju, dovoljno fizičke aktivnosti i uravnotežena prehrana prvi su korak prema boljem i kvalitetnijem životu. Kako bismo se podsjetili na važnost očuvanja zdravlja, Belupo i ove godine organizira mjerenje zdravlja u centru Koprivnice, kojim sugrađanima omogućava kontrolu općeg stanja organizma uz dodatne dijagnostičke preglede i detaljnije savjetovanje o njihovom zdravstvenom stanju, na jednostavan način i na jednom mjestu.

Ovogodišnje Belupovo mjerenje zdravlja obuhvatit će osam mini liječničkih ordinacija na glavnom koprivničkom trgu, u kojima će posjetitelji moći izmjeriti krvni i očni tlak, razinu šećera i triglicerida u krvi, testiranje na Hepatitis C. U dermatološkoj ordinaciji moći ćete obaviti pregled „sumnjivih“ madeža kože te dobiti savjete o pravilnoj zaštiti od sunca i prevenciji zloćudnih tumora kože, s posebnim naglaskom na najzloćudniji – rak kože. Uz pomoć naših nutricionistica moći ćete saznati kakav vam je sastav tijela, indeks tjelesne mase te na koji način se zdravo i sigurno hraniti.

Bit će tu još mnoštvo veselih aktivnosti koje će, vjerujemo, zaokupiti Vašu pozornost u društvu naših liječnika i nutricionista. Naši najmlađi sugrađani i sugrađanke kroz igru moći će izmjeriti brzinu kretanja nogometne/rukometne lopte pomoću radara, a oni s najboljim rezultatima osvojit će vrijedne nagrade.

Dođite 6. svibnja na Zrinski trg te se uz Belupo, veselo društvo i obilje smijeha, podsjetite na važnost prevencije u zdravlju i dobro se zabavite!

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika