Zanima me nalaz štitnjače – je li uredan ili nije?

Zanima me nalaz ovaj štitnjače neznam dal je uredan ili nije?
(S) Tireotropni hormon (TSH)* 1.13 mIU/L 0,35 – 4,94 CMIA
(S) Trijodtironin, slobodni (FT3) 4.25 pmol/L 2.43 – 6.01 CMIA
(S) Tiroksin, slobodni (FT4) 13.63 pmol/L 9.01 – 19.05 CMIA
(S) Antitijela na tireoidnu
peroksidazu (TPO)
0.54 kIU/L < 5.61 CMIA
(S) Tireoglobulinska antitijela
(Tg-At)
0.83 kIU/L < 4.11 CMIA

3.10.2022

Odgovara

Irena Matić-Trputec dr.med.

Poštovani!

U ovom nalazu nema elemenata koji bi ukazivali na poremećaj funkcije štitnjače. Redovito kontrolirajte zdravlje prema preporuci liječnika. Ukoliko dođe do određenih simptoma koji bi Vas zabrinjavali, potražite dodatni savjet obiteljskog liječnika.

Svako dobro!

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika