Veljača 17, 2021 13:30

Bol u donjem dijelu trbuha

Pozdrav, bol mi se pojavila najprije u desnom testisu i to je trajalo nekoliko dana, a sad kao da je ta bol iz testisa presla 2 prsta iznad penisa u desno i ta bol nije stalna nekad kao da je nit nema, nije to jaka bol nego dovoljno da smeta. Prvi put mi se bol pojavila kad sam bio vani na jakom vjetru i usao u nutra i onda sam tek osjetio tu nelagodu i osjetljivost na dodir u testisu..to vec traje neka 2 tjedna.
Zanima me da li bi to moglo biti nesto opasno i dal se moze lijeciti bez odlazenja urologu?


Prim.dr.sc. Ante Reljić dr.med., spec.urolog
Najvjerojatnije nije opasno, ali morate znati da se, bez pregleda, radi samo o pretpostavkama. Može li se liječiti, nije moguće utemeljeno odgovoriti budući da ne znamo o čemu se radi. Ukoliko nemate jaku boj s mučninom i povraćanjem, visoku temperaturu, oteklinu testisa i znatno crvenilo kože skrotuma, vrlo vjerojatno nije urološka bolest posrijedi. Ukoliko ste ipak i dalje zabrinuti, svakako savjetujem pregled urologa. Pozdrav!
Podijelite članak
Ispiši
Komentara (1)
Imate komentar?

Komentirati mogu samo registrirani članovi. ili registrirajte.

Komentari (1)
LeonGosp 17.02.2021. 17:35

Hvala na brzom odgovoru, zaboravio sam reci da primjecujem da mi je desni testis veci od lijevoga, prije nikad nisam obracao paznju da li je to stalno ili ne. Nemam nikakvih problema kod uriniranja ili ejakulacije samo ta nelagoda na desnoj strani da li bi to moglo biti zbog pre velikog naprezanja i saginjanja?