Bez energije sam i slaba sam, molim vas savjet!

Pisala sam vam prije, tad ste mi naveli nekoliko nalaza krvi da izvadim. Problem je bio, a i sada je(bez pomaka): nedostatak energije, konstantno osjetim umor po cijele dane čak i kad nemam razloga da budem umorna, mantanje tj vrtoglavica, naročito kad npr ustajem, čučnem, dohvatim nešto sa poda itd iako uopšte nisu nagli pokreti. Također i mnogo sam blijeda. Izvadila sam nalaze, anemija je pokazana,
najveći problem je željezo, feritin… koristila sam tothemu i C vitamin 6 mj. (Više nisam mogla kako mi je dr rekla) ali za tih pola godine željezo je samo se sa 4.2 na 11.4 povisilo, a feritin sa 19.2 na 33.3. Dr mi je rekla da ništa više ništa ne može da mi prepiše, već eto samo malo više da ubacim željeza u ishranu i to je to. Čak je rekla da mi je totalno to u redu, međutim jasno piše koliko željezo treba da bude da bi bilo normalno. A i svakako ja nikakav pomak nisam osjetila ni u toku ni nakon korištenja totheme i ishrane itd… Molim za savjete, jer i dalje se osjećam uvijek bez energije, snage, umorno stalno i blijedo i sa mantanjem.

11.1.2022

Odgovara

Irena Matić-Trputec dr.med.

 

Potražite savjet specijalista hematologa koji će procijeniti potrebu daljnjeg liječenja i dijagnostičke obrade u smislu anemije te po potrebi uputiti Vas na konzultacije kod drugih specijalista, kao što je gastroneterolog, jer se nekada radi o poremećaju u apsorpciji željeza u probavnom traktu, mogućim mikrokrvarenjima i drugo, a sve u cilju da se više približite uzroku svojih tegoba.

 

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika